Gesponsorde artikelen Technologies Magazine #35 Avril - Juillet 2022

Dictée Center

Infomercieel

Dictée center

Dictée Center

camera-outline
Photos and visuals Dictée Center,
behalve eerste afbeelding

Medische spraakherkenning

Geoptimaliseerde documentcreatie met Philips en Dragon Medical

Een volledige dicteeroplossing met medische spraakherkenning

Philips SpeechExec Enterprise 7.0 is een mobiele dicteer- en transcriptieoplossing met een krachtige geïntegreerde medische spraakherkenning. Deze innovatieve tool voor het maken van documenten is flexibel en ondersteunt verschillende transcriptiescenario’s. De tool combineert de documentworkflow van Philips met de AI spraakherkenning van Nuance Communications.

Gebruik op maat, aangepast aan de zorginstelling

De oplossing biedt zorginstellingen een uitgebreide gebruiksmogelijkheid volgens de behoeften, vaardigheden en werkgewoonten van de artsen, waardoor de spraakherkenning een plaats vindt en de samenwerking met het secretariaat versterkt wordt.

Telewerken, onderweg of in het ziekenhuis

Philips SpeechExec Enterprise 7.0 automatiseert de productie van documenten, ongeacht waar de arts zich bevindt, in het ziekenhuis of onderweg. De oplossing biedt ook de mogelijkheid om met een smartphone te werken en opnames onmiddellijk naar het secretariaat te sturen voor correctie of transcriptie, waardoor de patiëntendossiers up-to-date blijven en hun gegevens op de juiste plaats worden bewaard om verlies of verkeerde toewijzing te voorkomen.

Bent u geïnteresseerd in deze oplossing en wilt u meer informatie? Dictee Center, onze gecertificeerde Philips-verdeler, biedt u professionele digitale dicteeroplossingen volgens uw behoeften.

Waterleidingstraat 38-40, 1060 Brussel

    Door in te schrijven op de nieuwsbrief gaat u akkoord met het ontvangen van informatie van Hospitals.be