Hospitals.be

Belgische Vereniging der Ziekenhuizen

iStock Fotos
38ste jaarlijkse congres 2023

Het professionele ziekenhuis, credo of illusie?

07.06.2023

Bel Brussels

Isometric Hospital line vectors illustration with different services in  nuances of blue
Adobe Stock - Hospitals.be

De Belgische Vereniging van Ziekenhuizen

organiseert haar 38e jaarlijkse congres “Het professionele ziekenhuis, credo of illusie? », die zal plaatsvinden op woensdag 7 juni 2023 in BEL Brussels.

Het wordt een gelegenheid om van gedachten te wisselen met de aanwezige sprekers en alle actoren van de Belgische ziekenhuissector.

Zullen spreken: Caroline Depuydt, Willeke Dijkhoffz, Pedro Facon, Bruno Colmant, Jean-Michel Hougardy, samen met Belgische en internationale persoonlijkheden die lezingen zullen geven tijdens deze dag. U kunt het volledige programma lezen door op deze link te klikken.

Isometric hospital congress and various services with scientific and health workers in isometric 3d
Adobe Stock - Hospitals.be

Het ziekenhuis staat voor talrijke uitdagingen – De toekomst van het ziekenhuis

De uitdagingen voor het ziekenhuis zijn talrijk, de antwoorden zijn talrijk, maar één idee springt er uit: professionalisering.

Neem deel aan het congres om te leren van de transformatieprocessen in andere ziekenhuizen en om oplossingen te bespreken die van toepassing zijn op uw organisatie

Het Congres 2023 zal een gelegenheid zijn om deel te nemen aan deze vectoren van verandering en evolutie, samen met de belangrijkste spelers in de ziekenhuissector.

Hospitals.be

Congres 2023

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden
tot het Congres

Hospitals Magazine

Laptop mockup with the logo of Hospitals.be on the screen, on a blue and yellow background
Unblast - Hospitals.be

Hospitals.be, ons magazine online beschikbaar

De Belgische Vereniging van Ziekenhuizen stelt haar online tijdschrift, Hospitals.be Magazine, en het archief van oude nummers beschikbaar in PDF en Readable formaat, om online te downloaden en te raadplegen

Sommaire dernier numéro : Magazine #38 - Janvier - Mars 2023 | 1

Nieuwe polikliniek in Brusselse Sint-Jan is klaar

Voorwoord

Over de inzet van drones in de medische sector

Isometric hospital illustration in line vectors representing various routes of the hospital sector, like ambulance, pharmacy, with various healthcare workers
Adobe Stock - Hospitals.be

Onze Barometer van de Ziekenhuizen

Juni 2021 - Publicatie van de Barometer van Hospitals.be, die het beeld van de ziekenhuissector bij de Belgische bevolking onderzoekt.

Contexte et objectifs de l’étude

De Belgische Vereniging van Ziekenhuizen - Hospitals.be heeft als opdracht bij te dragen tot de ontwikkeling en de vooruitgang van de ziekenhuiswetenschap en, in het bijzonder, tot de studie van de problemen inzake beheer en de interne- en externe organisatie van instellingen voor gezondheidszorg, met name door de verspreiding van publicaties, de organisatie van studiebijeenkomsten en conferenties.

De directie van Hospitals.be wil meer communiceren over de sector en heeft in dit perspectief de creatie overwogen van deze barometer van het beeld van de ziekenhuissector bij de Belgische bevolking.